Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin

Kainuun yritysten Tehosivut


Kuhmon kamarimusiikin kannatusyhdistys

Kotisivut:

Y-tunnus: 0832416-5

Osoite: Kontionkatu 22,

88900 Kuhmo

Sähköposti: if.itamaotsimiot

Toimialat:

Puhelinnumerot:
Kuhmon kamarimusiikin kannatusyhdistys: 0503078018

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Kuhmon Kamarimusiikin kannatusyhdistys ry perustettiin vuonna 1976 Kuhmon Kamarimusiikki -tapahtuman ja sen yhteydessä järjestettävän musiikkikurssin tukiorganisaatioksi. Nykyään yhdistyksessä on jäseniä n. 1 300.

Kannatusyhdistys on mm. hankkinut nuotteja ja soittimia Kuhmon Kamarimusiikki -tapahtuman käyttöön, avustanut tapahtumaa ja musiikkikursseja taloudellisesti sekä järjestänyt Kuhmon konsertteja ja minifestivaaleja kotimaassa ja ulkomailla tehdäkseen festivaalia tunnetuksi. Lisäksi se on tukenut nuoria lahjakkaita muusikoita stipendein ja soitinlainauksin.

Kuhmon Kamarimusiikin toimisto sijaitsee Kuhmossa yhdistyksen tiloissa. Kannatusyhdistys omistaa Kuhmon keskustassa myös toisen kiinteistön, Kamarimusiikkikeskuksen, jota yhdistys käyttää festivaalin aikana kahvilana ja ravintolana.

Yhdistyksen puheenjohtaja on Veikko Tikkanen ja varapuheenjohtaja Timo Suntio. Kunniajäsenet ovat säveltäjäprofessori Aulis Sallinen, toimitusjohtaja Seppo Mervola sekä festivaalin perustajat Seppo Kimanen ja Yoshiko Arai.